Uutiset

15/07/2016

T.T Purontaka & Tarja Lunnas – uusi single ”Läpi Kyynelten”


Iskelmäkentän suursuosikkien T.T. Purontaan ja Tarja Lunnaan uusi single nimeltä ”Läpi Kyynelten” julkaistaan radioasemille.

Kappaleen on säveltänyt Juhani Hakopuro ja sanoittanut Simo Vedenpää. Läpi kyynelten on tehty Kokko-Viihde Oy -studiossa. Kyseisen kappaleen sovittajana ovat toimineet Jone ja Tapani Purontaka. Läpi kyynelten on nykymusiikin iskelmä ja pop-vivahteita sisältävä kaunis ja kesäisen raikas rakkausballadi. Kappale on taattua ja tuttua T.T:n sekä Tarjan tulkintaa.

Upea iskelmäartisti Tarja Lunnas, on vuoden 1989 Tangoprinsessa. Tarjan uralle on kertynyt listahittejä, (mm. Seine, Pariisin kuu, Pohjantähti ) useita albumeja, kultalevy ja Iskelmä Finlandia-ehdokkuus. Tarja on ollut mukana myös Syksyn Sävelessä ja Suomen Euroviisukarsinnoissa. T.T.Purontaka on ollut koko uransa maamme tanssipaikkojen laatunimiä. Hän aloitti basisti/laulajana vuonna 1977, soitti eri yhteissä ja sittemmin siirtyi soolouralle vuonna 1994.

T.T:n uralle on myös kertynyt useita albumeja sekä listahittejä. Juuri ilmestynyt uusi albumi ”Luotan huomiseen” oli TT:n kymmenes.

Levy-yhtiö: Kokko-Viihde Oy

Tiedot ja yhteyshenkilöt: Jukka Valli 045-1870717, managerijukka@gmail.com