Uutiset

13/09/2017

Juhlakonsertit


Pitkän linjan iskelmälaulaja T.T. Purontaka juhlistaa 40 vuotta kestänyttä muusikon uraansa juhlakonsertin merkeissä.

Illan aikana konsertissa kuullaan artistin suosituimpia listahittejä vuosikymmenten varrelta sekä uusimpia levytyksiä. T.T:n samettinen ääni ja jäljittelemätön tulkinta luovat konserttiin ainutlaatuisen tunnelman.

Samettiääninen T.T.Purontaka on tehnyt keikkoja jo vuosien ajan ja saanut ympärilleen vankan kuulijakunnan. Ihailijoitaan hän on hellinyt vuosien aikana hyvin tehdyllä iskelmämusiikilla. Albumeita on kertynyt vuosien varrella jo kymmenen ja 11. julkaisu on tekeillään.

T.T palkittiin Sisu-palkinnolla Lavakauden päättäjäisissä, Tampereella 10.9.2017 pitkäaikaisesta ja määrätietoisesta, edelleen jatkuvasta työstä suomalaisen musiikkikulttuurin hyväksi. Tunnustuksen antoivat Tätä Suomi tanssii- listan laatijat ja alan ammattilaiset.

T.T.Purontaka itse sanoo;
"Tapani Purontaka ei ole koskaan ollut median maskotti. Tärkeintä on vain ollut viihdyttää ja viihtyä myös itse tässä työssä, josta 40 vuoden taipaleen aikana on tullut elämäntapa. Ja mikä mukavinta; Saa tehdä sitä työtä, jota itse on aina halunnut tehdä."

Seuraa ilmoittelua 40.v Juhlakonserttien tarkemmista ajankohdista.