Samettiääninen T.T.Purontaka on tehnyt keikkoja jo vuosien ajan ja saanut ympärilleen vankan kuulijakunnan. Ihailijoitaan hän on hellinyt vuosien aikana hyvin tehdyllä iskelmämusiikilla. Albumeita on kertynyt vuosien varrella jo seitsämän.

T.T.Purontaka itse sanoo;
"Tapani Purontaka ei ole koskaan ollut median maskotti. Tärkeintä on vain ollut viihdyttää ja viihtyä myös itse tässä työssä, josta 20 vuoden taipaleen aikana on tullut elämäntapa. Ja mikä mukavinta; Saa tehdä sitä työtä, jota itse on aina halunnut tehdä.

"Joka kesä täytyy päästä suurille lavoille, nähdä kesämekkoiset, upeat daamit ja nauttia täysin rinnoin tunnelmasta"

-T.T valitsee tarkkaan laulut, joita levyttää ja esittää yleisölle. Hän suhtautuu työhönsä vakavasti ja tekee sitä kaikella kunnioituksella perinteiseen suomalaiseen musiikkiin ja suomalaisiin iskelmämusiikin luojiin. Tämän myötä hänen suosionsa on kasvanut entisestään tanssilavoilla ja ravintoloissa... 

"Musiikissa haetaan elämyksiä, kokemuksia sekä läheisiä ja tuttuja asioita. Se on sitä suomalaista iskelmää"

-Naisten mielestä hän vaikuttaa vaatimattomalta pohjalaiselta "pojalta", joka ei pidä melua suosiostaan, jolla kuitenkin on miehekkään seksikäs ääni ja charmaattinen katse sinisissä silmissään. Miehet pitävät häntä rautaisena muusikkona ja tunteiden tulkkina. Ei siis ihme, että yleisö pitää hänestä.